WDC d.o.o. je kompanija osnovana u 2015. godini u Beogradu. Nastali smo iz potrebe da pravnim licima, na jednom mestu i u bilo koje doba,  pružimo mogućnost poručivanja kompletnog asortimana proizvoda koji su vezani za oblast vizuelnih komunikacija. Osim vizuelnih komunikacija, u našoj ponudi se nalaze alati i repromaterijal za uradi sam projekte, kao i gotovi proizvodi.

S obzirom na dugogodišnje iskustvo u oblasti vizuelnih komunikacija, koje smo stekli na poslovima proizvodnje po zahtevu, potrudili smo se da naša ponuda bude jedinstvena i potpuna. Konstantnim ulaganjem u edukaciju stručnjaka, tehnološki razvoj i proces proizvodnje, a zatim i nabavkom modernih mašina i alata, u mogućnosti smo da ponudimo širok asortiman gotovih proizvoda domaće proizvodnje, kao i  repromaterijala iz celog sveta.

Visokim kvalitetom izvršenih poslova u oblasti proizvodnje, profesionalnošću i odgovornošću prema poslu, poslovnim partnerima i saradnicima, krećemo samostalno u inovativni vid poslovanja sa ciljem da klijentima olakšamo i ubrzamo proces nabavke robe, prvenstveno iz oblasti vizuelnih komunikacija.

Dakle, naš osnovni cilj je da klijentima pružimo u svakom trenutku više za uloženi novac, što se reflektuje ne samo kroz cenu, već kako kroz kvalitet, tako i kroz brzinu dostupnosti proizvoda i kompletnih informacija o njima. Mi cenimo Vaše vreme, jer i naše smatramo dragocenim i u skladu sa tim, uvek ćemo težiti ka unapređenju u svim aspektima poslovanja.

Pozivom na brojeve navedene u kontaktima naše, uvek ljubazno osoblje, će se truditi da Vam izađe u susret. Obostrano zadovoljstvo je zajednički uspeh!

Hvala na poverenju.

Vaš WDC tim.